top of page

 

 

Helgekurs i karakterarbeid 

Ha det gøy med karakterarbeid og improteater

En fargeblind blomsterdekoratør? Paranoid psykolog? Kjærlighetssyk aksjemegler? Eller kanskje en sjenert politimann? Mulighetene er uendelige!


På dette kurset får du lært deg en rekke teknikker og øvelser som vil inspirere deg og hjelpe deg med å skape nye, spennende og fascinerende rollekarakterer.


Øvelsene og teknikkene du lærer er influert fra improvisasjonsteater, manusskriving og vanlig teater. Du får spilt karakterer du aldri har spilt før og utviklet ditt register. Alt i løpet av et lekent og morsomt kurs!

Sitater fra tidligere kursdeltakere:

"Kjempe morsomt og lærerikt kurs. Likte spesielt det med å finne karakterer ved å ta utgangspunkt i dyr. Vil aldri glemme dating scenen mellom piggsvinet og gåsa!" Kristine O.


"Kjempegøy med et kurs som bringer frem latteren og glimtet i øyet." Anja Andersen


"Karakterarbeid kurset ga meg en rekke teknikker for å finne frem til ulike aspekter ved en karakter. Ikke minst satt jeg igjen med et persongalleri uten like, klare til å bli dratt frem der de trengs." Tonje H. Silfvenius

Lenge på kurset: 2-6 timer, eller etter avtale

Kurset passer for: Revygrupper, teatergrupper, kulturskoler, lag- og foreninger, o.l.

Hvor: Kurset kan finnes sted hos dere eller på Oslo Teatersenter.

Pris: Etter avtale

Er dette interessant for dere? Kontakt oss her.

Om kursleder Ingunn Andreassen

Teaterregissør, manusforfatter og skuespiller. Ingunn Andreassen har undervist i teater/drama siden 1997. Ingunn har vært skuespiller og kunstnerisk leder i Oslo improvisasjonsteater (2002-2009). Hun har gjestespilt på The Basement Theatre (Atlanta), Stockholms Improvisationsteater og Chicago Improv Festival. Studert improteater i USA, Sverige, Nederland og Danmark. Ingunn holder også kurs i manusskriving og skuespillerteknikk. Hun har blant annet skrevet radiohørespill for NRK Radioteatret. Utdannet skuespiller og teaterpedagog. Les mer.

bottom of page