-

Helgekurs i karakterarbeid og karakterutvikling:
Lær å skape spennende rollefigurer!


En fargeblind blomsterdekoratør? Paranoid psykolog? Kjærlighetssyk aksjemegler? Eller kanskje en sjenert politimann? Mulighetene er uendelige!
 
På dette helgekurset får du lært deg en rekke teknikker og øvelser som vil inspirere deg og hjelpe deg med å skape nye, spennende og fascinerende rollekarakterer.
 
Øvelsene og teknikkene du lærer er influert fra improvisasjonsteater, manusskriving og vanlig teater. Du får spilt karakterer du aldri har spilt før og utviklet ditt register. Alt i løpet av en leken og morsom improvisasjonshelg!
 
Kurset passer for alle, uansett om du har ingen eller mye erfaring.
 
Sitater fra tidligere kursdeltakere:
 
"Kjempe morsomt og lærerikt kurs. Likte spesielt det med å finne karakterer ved å ta utgangspunkt i dyr. Vil aldri glemme dating scenen mellom piggsvinet og gåsa!" Kristine O. 
 
"Kjempegøy med et kurs som bringer frem latteren og glimtet i øyet." Anja Andersen
 
"Karakterarbeid kurset ga meg en rekke teknikker for å finne frem til ulike aspekter ved en karakter. Ikke minst satt jeg igjen med et persongalleri uten like, klare til å bli dratt frem der de trengs." Tonje H. Silfvenius
 
Om kursleder Ingunn Andreassen

Teaterinstruktør, manusforfatter og skuespiller. Ingunn Andreassen har undervist i teater/drama siden 1997. Ingunn har vært skuespiller, kursholder og kunstnerisk leder i Oslo improvisasjonsteater. Hun har gjestespilt på The Basement Theatre (Atlanta), Stockholms Improvisationsteater og Chicago Improv Festival. Studert improteater i USA, Sverige, Nederland og Danmark. Ingunn holder også kurs i manusskriving og skuespillerteknikk. Hun har blant annet skrevet radiohørespill for NRK Radioteatret. Utdannet skuespiller og teaterpedagog. Les mer.
 
Tid: Lørdag kl.13.00-17.00 og søndag kl.13.00-17.00
Hvor: Oslo Teatersenter, Hovinveien 1, 0576 Oslo              
Pris: 1600kr